Thursday, November 10, 2011

Must sõstar

Samamoodi mahla aurutamise jääkidest tehtud. Seega marjade kogust on üsna raske öelda.

  • esimene pudel: 30 liitrit leotist ja 4 kg suhkrut
  • teine pudel: 10 liitrit ja 1,5 kg suhkrut
  • universaalpärm
  • 24.09.11 valasin ümber. Soga minema mõlemast pudelist ja siis kõik 30-liitrisesse kokku.
  • lisasin 1 kg suhkrut
  • Praegu tiksub keldris üsna ilusti (Targad onud ütlevad, et kui temperatuur on alla 20 C, siis jääb käärimine seisma. Mu vein ei tea sellest ilmselt midagi. Ma ei kavatse talle öeldagi.) 

03.08.2013 - kohe lähen villima. Maitse on hää, kuigi ta oleks valmis veelgi käima. Ikkagi panen pudelisse.


Lisan juurde ka sildi:


No comments:

Post a Comment