Saturday, August 3, 2013

Tikker

6 liitrit marju sai purustatud ja suurde pange likku pandud kümne liitri veega. Ju tuleb ajapikku sinna midagi juurde, et saaks 20 liitri virret kätte. Sisse panin Vinofermi aromaatse pärmi.

20. august 2013
Täna lisasin sinna virdesse terve hunniku purustatud arooniaid.


28. august 2013

Täna kurnan läbi. Virret sai 23 liitrit. Sellesse tuleb 6 kg suhrkut (ehk siis 2 kg kümne liitri kohta).
Kui lähipäevil algab õunte pressimine, siis panen kääritusnõusse õuna juurde - saab vast happelisem.
(Ehk siis sama jutt, mis põldmarja puhul. Tahaks nad täna korraga ära teha)



Ja kõige otsa sa hunnik purustatud viinamarju :) Nõu on igatahes täis

1 comment:

  1. Paistab, et olen leidnud kuldaväärt koduveini-blogi. Lugemist ja tarkusi mulle, kui algajale blogijale ja veinivalmistajale, kuhjaga. Hoian silma peal!:)

    ReplyDelete