20. august 2013
Täna lisasin sinna virdesse terve hunniku purustatud arooniaid.
28. august 2013
Täna kurnan läbi. Virret sai 23 liitrit. Sellesse tuleb 6 kg suhrkut (ehk siis 2 kg kümne liitri kohta).
Kui lähipäevil algab õunte pressimine, siis panen kääritusnõusse õuna juurde - saab vast happelisem.
(Ehk siis sama jutt, mis põldmarja puhul. Tahaks nad täna korraga ära teha)Täna kurnan läbi. Virret sai 23 liitrit. Sellesse tuleb 6 kg suhrkut (ehk siis 2 kg kümne liitri kohta).
Kui lähipäevil algab õunte pressimine, siis panen kääritusnõusse õuna juurde - saab vast happelisem.
Ja kõige otsa sa hunnik purustatud viinamarju :) Nõu on igatahes täis
Paistab, et olen leidnud kuldaväärt koduveini-blogi. Lugemist ja tarkusi mulle, kui algajale blogijale ja veinivalmistajale, kuhjaga. Hoian silma peal!:)
ReplyDelete